De beste W&S bureaus


Segerink Search
Segerink Search is regiospecialist in het invullen van sleutelposities. Sinds 2003 ligt haar focus op het zoeken en vinden van (senior)managers, directeuren, commissarissen en toezichthouders. Segerink Search werkt al jarenlang voor nagenoeg alle grote organisaties in Twente, maar ook in het MKB heeft zij haar vaste relaties. Discretie is voor ons vanzelfsprekend.


Siebert & Wassink Personeelsadvies

‘Organisaties met talent versterken.’ Dat is onze missie. De combinatie van assessments, werving & selectie, loopbaan- en organisatieadvies maakt Siebert & Wassink hét regionale kwaliteitsmerk in het aannemen, ontwikkelen en vertrek van hoger opgeleide specialisten en managers. We brengen mensen in de juiste positie, door interesse, vakmanschap en een onderscheidende benadering van kandidaten en opdrachtgevers. Siebert & Wassink heeft kantoren in Enschede en Lichtenvoorde.

Schermafbeelding 2014-10-28 om 13.59.16
Profil P&O Consultants

Profil P&O Consultants is een compact bureau met zeer ervaren recruiters die weten waar het om draait in werving en selectie. Wij hebben op dit gebied een vooraanstaande positie weten op te bouwen. Dat wij met onze klanten vaak een jarenlange relatie hebben, zegt genoeg.

Sinds 1989 is Profil P&O Consultants een begrip in Midden- en Oost-Nederland, met de focus op Twente. Wij zijn er trots op telkens weer te zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgevers en professionals. Met name zijn wij sterk in het doorgronden van de organisatiecultuur en het vertalen hiervan naar benodigde eigenschappen van kandidaten.

logo_CKSEARCH_klein
CK Search

Het zoeken en vinden van een nieuwe directeur, (senior)manager, professional of toezichthouder is voor de meeste organisaties geen core business.
CK Search heeft daarom dit werving- en selectieproces tot haar specialiteit gemaakt.
Wij geloven dat mensen het belangrijkste kapitaal zijn. Om die reden bedrijft CK Search voor opdrachtgevers in zowel profit als non-profit iedere dag weer topsport. Dit doen wij vanuit onze passie voor mens en organisatie.
Bij CK Search vindt u als ambitieuze, ondernemende en enthousiaste kandidaat een nieuwe functie die past bij uw ambities.
Op onze website staan altijd actuele vacatures weergegeven.Ziet u hier geen passende vacature staan, maar bent u wel op zoek naar een nieuwe functie? Stuur ons dan uw cv, zodat wij contact met u kunnen opnemen over uw wensen.